ORGANISATIONEN

Venskabsgruppen Danmark – Gambia, Danish Community Development Association, DCDA startede i 1992.

Kylle Jensen, som er bestyrelsesformand, startede foreningen efter et besøg i Gambia.

Opholdet var uforståeligt, spændende men også skræmmende. Det viste sig at rigtig mange familier lider under fattigdommen og har brug for hjælp.

Dette var årsagen til at stifte hjælpeorganisationen med fokus  på børn og unges skolegang, deres familier, samt undervisningssektoren i Vest Afrika.

Organisationen bygger udelukkende på ulønnede danske frivillige samt frivillige ulønnede samarbejdspartnere i Afrika.

Medlemmer af Venskabsgruppen støtter unges skolegang, gennem sponsorater for det enkelte barn og pengene udbetales direkte til skoler i Gambia. Derved sikrer vi, at midlerne når frem til rette sted.

Vi er en organisation som yder hjælp til selvhjælp.